tirsdag 14. februar 2012

Heisann!!


Nå er det bare fem dager igjen til vi er i Sierra Leone! ÅÅHH som vi gleder oss! Det har begynt å gå opp for oss hvor lite vi egentlig vet om plassen vi skal til og om hva vi skal få oppleve på denne turen. Vi er utrolig spente og ser frem til å få rike erfaringer vi vil ha med oss resten av livet.

Nå begynner vi å se målet i pakkingen og idag har vi vært på storshopping på apoteket i Volda. Det er ikke bare bare å reise til eksotiske trakter. Tror hvertfall at damene på apoteket ble fornøyd med kasseoppgjøret denne dagen.

Vi kan me glede si at vi har fått inn over 20 000 kr på innsamlingskontoen vår og takker hjertelig for all støtte! Dette vil komme godt med for skolene i Freetown og Rotifunk.




Som vi har skrevet tidligere har vi samlet inn en rekke artikler til befolkningen i Freetown og her kan dere se et "bittelite" utvalg.

Vi takker for nå og så høres vi snart! :-)

1 kommentar:

  1. Håper at "handlelista" og gode råd til turen fra meg, var nyttig.
    En lærer litt for hver tur en er nedover! Husk å laste opp bilder fortløpende til f.eks Picasa nettalbum. Da sikrer dere ihvertfall det dere har tatt bilder av, om kamera skulle mistes eller bli stjålet. Ønsker dere lykke til

    SvarSlett